Hlače

Hlače – dolge, kratke, enobarvne, pisane, široke, ozke, oprijete, hlačno krilo, na korenček in na zvon so v zadnjem času porušile vse stereotipe, ki so se nagibali k temu, da so hlače moško oblačilo in da ženskam vzamejo vso ženstvenost. Vsaka moderna ženska ve, da moda tako visoka kot tudi vsakdanja in ulična brez hlač ne obstaja in da so le te nujne v vsaki ženski garderobi. Kljub vsemu, pa ne smemo pozabiti, da je na prvem mestu vedno počutje posameznice, ki določeno oblačilo nosi ne ozirajoč se na družbene norme, ki nas na vsakem koraku opominjajo kaj naj bi bilo prav in kaj ne.

Kaj si raje nadenete, krilo ali hlače?

Danes so hlače kos oblačila, ki prevladujejo v omari marsikatere ženske, saj so v zadnjih nekaj desetih letih postale ključen del ženske mode in marsikdaj tudi prednjačijo pred krili. Velikokrat je bilo poudarjeno, da so krila in obleke tiste, ki dajejo ženski ženstvenost in ji poudarijo obline, vendar ta družbena mentaliteta vedno bolj izginja. Veliko ženskam je poleg videza pomembna tudi funkcionalnost in udobje samega oblačila in prav zaradi tega so hlače začele dobivati prednost pred krili. Če oblečemo hlače nam ni potrebno skrbeti niti za ponesreči strgane nogavice, niti ali so naše noge popolnoma gladke – lahko bi rekli, da so hlače rešiteljice marsikatere modne dileme in stiske s časom.

V FIIGI lahko najdete veliko različnih modelov hlač, od oprijetih, širokih, enobarvnih, pisanih, pa tudi kratkih za vroče poletne mesece. Zraven posebnih modelov in barvnih kombinacij je pri nas primarnega pomena tudi  kakovost blaga  in prav zaradi tega so vsi naši produkti narejeni iz naravnih materialov, ki ne vsebujejo plastike in drugih umetnih komponent. Celotna kolekcija je narejena iz različnih kombinacij bombaža, viskoze, elastina in naravnega usnja . Zavedamo se namreč, da le naraven material lahko na koži zadiha in nam nudi prijeten in mehak občutek vsakokrat, ko si ga odenemo.

Celotno ponudbo hlač si lahko ogledate tukaj:

Raje si nadenem hlače

Z gotovostjo lahko trdimo, da po planetu Zemlja hodi več žensk, ki bi se raje odrekle oblekam in krilom, kot pa hlačam. In zakaj je temu tako?

Enostavno, hlače so tiste, ki si jih nadenemo, ko se nam mudi v trgovino po kruh za večerjo ali mleko za zajtrk. Prav tako se nam ženskam velikokrat zgodi, da imajo prav vse nogavice, ki jih oblečemo kakšno strgano nit in na koncuv naglici hitro poiščemo najljubše hlače. Seveda, pa ne moremo mimo tega, da imamo prav vse občutek, da hlače po najhitrejšem postopku skrijejo tisti en ali dva kilograma, ki nas tako motita v predelu trebuha.

Zakaj se odločiti za nakup hlač pri nas?

Izbira hlač v FIIGI vas zagotovo ne bo razočarala, saj ponujamo veliko različnih kombinacij barv in materialov, ki vas bodo očarali z mehkobo na eni strani in dizajnom na drugi.

V kolikor imate kakršno koli vprašanje v zvezi z artiklom ali nakupom nam prosim pišite na nakup@fiiga.si in z veseljem vam bomo odgovorili in svetovali.

Če pa želite biti obveščeni o novostih v naši spletni trgovini, vas vabimo, da v spodnjem okencu oddate svoj e-poštni naslov.