Krila

Če se vrnemo nekaj deset let v preteklost, se lahko spomnimo, da so krila nosile le učiteljice in naše babice, ki kakšnega drugega kosa oblačila praktično sploh niso poznale. Vedno smo jih lahko videvali v tistih klasičnih dolgih in enobarvnih krilih narejenih iz grobega materiala, ki je bil kombinacija bombaža in volne. Glede na ta dejstva, se sploh ne moremo čuditi, da smo ženske v skladu s časom potrebovale krila iz bolj kakovostnih tkanin in prilagojenega dizajna današnjemu času. Tako so krila postala obvezen del vsake ženske garderobe in danes obstaja mnogo različnih modelov kril kot so  dolga, kratka, pisana, enobarvna, simetrična in asimetrična.

So tudi vam krila najlepši kos oblačila?

Danes je v garderobi prav vsake posameznice, tako tiste, ki živi za modo, kot tudi tiste, ki ji le ta ne pomeni kaj veliko zagotovo mogoče najti vsaj en kos krila. Velike ljubiteljice mode bi se zagotovo strinjale, da je krilo edinstven kos oblačila, ki ga lahko kombiniramo na 1001 različen način in vedno smo videti sofisticirane in ekstravagantne.

Podobno kot obleke imajo tudi krila danes v svetu mode eno in edino veliko konkurenco, to so hlače. Le te v veliko primerih prednjačijo pred krili, saj je marsikatera ženska mnenja, da ji hlače skrijejo kakšen odvečen kilogram in spadajo v varno zavetje mode. Pa je temu res tako? Vsak dan bolj se kaže, da ta mentaliteta izginja in da je bolj kot mnenje drugih pomembno lastno počutje v kosu oblačila, ki ga oblečemo.

Se je tudi vam že zgodilo, da ste v izložbi ali na spletu videle čudovito krilo, vendar si ga niste upale pomeriti, ker ste bile mnenja, da zagotovo ne boste videti tako lično kot na razstavnem modelu v izložbi ali na fotografiji predstavljeni na spletu? Normalno, da na večini od nas krila niso videti tako kot v izložbi ali pa na fotografiji s spleta. Pomembno je, da se v krilu počutimo udobno in privlačno, zato ga le pomerimo in uživajmo v krilu vsak korak.

V FIIGI smo mnenja, da so krila obvezen del vsake garderobe, saj predstavljajo žensko in izpostavijo njeno ženstvenost. Pri nas lahko najdete veliko različnih modelov kril, od oprijetih, širokih, enobarvnih, pisanih, dolgih pa do tistih nekoliko krajših. Zraven različnih barvnih kombinacij je pri nas primarnega pomena tudi  kakovost tkanin in prav zaradi tega so vsi naši artikli narejeni iz naravnih materialov, ki ne vsebujejo plastike in drugih umetnih komponent. Celotna kolekcija je narejena iz različnih kombinacij bombaža, viskoze, cupra, svile, volne in kašmirja. Zavedamo se namreč, da le naravni materiali lahko na koži zadihajo in nam dajejo prijeten, mehak občutek vsakokrat, ko jih nadenemo.

Celotno ponudbo kril si lahko ogledate tukaj:

Raje imamo krila narejena iz naravnih tkanin

Ste že bile kdaj v situaciji, ko ste zagledale čudovito krilo, narejeno iz odlične kombinacije svile in kašmirja in ste se že videle kako se v njem sprehajate po ulicah mestnega središča? Krilo je zaradi svoje mehkobe dajalo svilnat občutek na koži in izžarevalo svojo lepoto. In prav ta scenarij lahko doživite z našimi krili, ki vas ne bodo razočarala z raztegnjeno, razbarvano in z videzom izrabjene tkanine ter izgubo oblike že po drugem pranju.

Zakaj se odločiti za nakup krila pri nas?

Izbira kril v FIIGI vas zagotovo ne bo razočarala, saj ponujamo veliko različnih kombinacij barv in materialov, ki vas bodo očarali z mehkobo na eni strani in dizajnom na drugi.

V kolikor imate kakršno koli vprašanje v zvezi z artiklom ali nakupom nam prosim pišite na nakup@fiiga.si in z veseljem vam bomo odgovorili in svetovali.

Če pa želite biti obveščeni o novostih v naši spletni trgovini, vas vabimo, da v spodnjem okencu oddate svoj e-poštni naslov.