Sem Inja Škrinjar, velika ljubiteljica mode

Inja Skrinjar Sem modna svetovalka, stilistka ter ustanoviteljica spletne trgovine s konceptom imenovane FIIGA. Z ljubeznijo nastala spletna trgovina s konceptom Fiiga ponuja zanimiv in zapeljiv izbor oblačil pozorno izbranih ter priznanih blagovnih znamk kot so GESTUZ, RHUMAA, MASKA in WYILDA.

Spletno trgovino s konceptom FIIGA sem ustanovila z željo ponuditi vsaki sodobni ženski možnost, da se odene v kos obleke, ki ji bo prinesel občutek navdušenosti, poudaril njeno ženstveno plat, jo osrečil in ji polepšal vsak dan.

Uresničila sem željo po svoji lastni spletni trgovini, ki pa ni le spletna trgovina temveč virtualni prostor kjer se vsaka ženska lahko najde v kakšnem kosu od ponujenih oblačil, ki izžarevajo drugačnost, odstopanje od vstaljenih norm in kontroverznost. Tudi sama si jih rada nadenem.

Vsi ti kosi oblačil imajo posebno mesto v moji omari, saj vem, da so narejeni z ljubeznijo, iz skrbno izbranih in kakovostnih tkanin prijaznim okolju. Čas je za razvajanje telesa in duha z modnimi kreacijami iz spletne trgovine s konceptom Fiiga. Vljudno vabljeni v mojo družbo.

INFO ZA NAROČANJE

NAPIŠITE SPOROČILO

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen poslovne komunikacije z namenom poslovnega sodelovanja.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.