Obleke

Kratke, dolge, oprijete, široke, pisane ali enobarvne obleke že od nekdaj predstavljajo kos oblačila, ki poudari žensko figuro. Začetki ženske mode segajo že v čas pred našim štetjem, ko le ta še ni bila tako kontroverzna in usidrana v kulturo človeštva, a je bila kljub temu ena izmed pokazateljev ženskega statusa v družbi. Danes obleke nimajo več tako močnega vpliva na družben status, ampak predstavljajo predvsem počutje in navdih posameznice, ki jo nosi.

Si raje nadenete hlače ali obleko?

Danes je v garderobi vsake ženske, tako tiste, ki se navdušuje nad modo, kot tudi tiste, ki ji morda moda ne pomeni prav veliko zagotovo možno najti vsaj en kos obleke.

Čeprav so dandanes velik del visoke ženske mode prevzele hlače, so obleke še vedno tiste, ki dajejo občutek ženstvenosti in poudarijo žensko figuro. Velikokrat lahko slišimo ženske odgovoriti, da so hlače veliko bolj udobne in jih je lažje kombinirati z drugimi kosi oblačil. Pa je res temu tako? Vsakodnevno lahko opazimo, da ti stereotipi izginjajo in da ženske v veliko večji meri izberejo obleko, saj se v njej počutijo veliko bolj ženstveno, mladostno in unikatno.

Tudi FIIGA se nagiba k tej mentaliteti. Le zakaj bi nosile hlače in tako skrile kakšen odvečen kilogramček, ko pa si lahko nadenete sofisticirano obleko in se ob tem počutite čudovito v vsakem koraku. Vsaka posameznica, ki je pripravljena to idejo ponotranjiti je za nas zmagovalka svoje kreativnosti.

Poudarimo svojo ženstvenost in izberimo obleko

Obleke so tisti kos oblačila, ki ženskam poudarijo najlepši del telesa – obline in tako žensko figuro pokažejo v najlepši luči.

V FIIGI lahko najdete veliko različnih modelov oblek, od oprijetih, širokih, enobarvnih, pisanih, dolgih pa do tistih najbolj kratkih. Ob ponudbi različnih barvnih kombinacij je pri nas primarnega pomena tudi kakovost tkanin in prav zaradi tega so vsi naši produkti narejeni iz naravnih materialov, ki ne vsebujejo plastike in drugih umetnih komponent. Celotna kolekcija je narejena iz različnih kombinacij bombaža, viskoze, cupra, svile, volne in kašmirja. Zavedamo se namreč, da le naravni materiali lahko na koži zadihajo in nam dajejo prijeten in mehak občutek vsakokrat, ko si ga nedemo.

Celotno ponudbo oblek si lahko ogledate tukaj:

Zakaj so obleke narejene iz naravnih tkanin boljše od tistih narejenih iz poliestru podobnih materialov?

Resnica, ki se je marsikatera posameznica ne zaveda je, da ima material ključno vlogo pri samem videzu obleke. Res je, da lahko kupimo obleko za 40€ narejeno iz poliestra in obleko za 200€ narejeno iz naravnega bombaža in kašmirja, ki sta na videz vodeti identični. Vendar kje je potem razlika?

Menite, da vam bo poliestrska obleka dala enak občutek mehkobe in nežnosti na koži, kot tista iz kašmirja? Ne, žal ne bo.

Menite, da vam bo obleka za 40€ po treh pranjih še vedno enako lepo pristajala, kot tista nekoliko dražja? Ne, tudi to žal ne bo.

To je le nekaj dejstev, ki potrjujejo, da za višjo ceno stoji tudi boljša kakovost tkanine in dizajna same obleke, ki vam bo lepo pristajala in vam nudila prijeten občutek mehkobe in nežnosti na koži še dolga leta po nakupu.

Zakaj se odločiti za nakup obleke pri nas?

Izbira oblek v FIIGI vas zagotovo ne bo razočarala, saj ponujamo veliko različnih barvnih kombinacij in kakovostnih tkanin, ki vas bodo očarale z mehkobo na eni strani in dizajnom na drugi.

V kolikor imate kakršno koli vprašanje v zvezi z artiklom ali nakupom nam prosim pišite na nakup@fiiga.si in z veseljem vam bomo odgovorili in svetovali.

Če pa želite biti obveščeni o zadnjih novostih v naši spletni trgovini, vas vabimo, da v spodnjem okencu oddate svoj e-poštni naslov.